четвер, 11 травня 2017 р.

05 травня 2017 року на базі  Мишковицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся обласний семінар методистів районних методичних кабінетів з фізичної культури та «Захисту Вітчизни» з питань  військово-патріотичного виховання учнівської молоді.
Семінар проводився з метою активізації роботи в напрямку військово-патріотичного виховання учнівської молоді та ознайомлення з досвідом роботи навчальних закладів району з вищезазначеного напрямку.
Учні школи зустріли  учасників семінару патріотичним флешмобом.
Зі словами привітання, означення місця та ролі навчального закладу в формуванні  українця-патріота, що діє на основі національних та європейських цінностей, побажання приємної творчої зустрічі звернувся  до гостей Чернець А.І., директор Мишковицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

З метою, завданнями і напрямками національно-патріотичного виховання учасників семінару ознайомив директор Тернопільського ОКІППО Петровський О.М. Про особливості роботи з військово-патріотичного виховання в різних країнах світу розповів заступник директора ТОКІППО Мисик В,С.  Про досягнення учнівських та педагогічних колективів навчальних закладів району з питань патріотичного виховання ознайомила присутніх завідувачка Тернопільським РМК Кубелко Г.І.
До уваги учасників семінару були запропоновані уроки фізичної культури у 8 класі та «Захисту Вітчизни» у 9 класі.



Урманець Ольга Дмитрівна, керівник гуртків, методист Великобірківського БТШ презентувала матеріали  різних проектів у національно-патріотичному вихованні школярів а Терлецький Віталій Михайлович, вчитель предмета «Захист Вітчизни» Довжанківської ЗОШ І-ІІІ ст. поділився  досвідом роботи з проблеми вивчення сучасних тактик ведення бою.
       Учасники заходу відзначили цікавість, насиченість та змістовність семінару. Висловили слова вдячності та побажання творчих успіхів  педагогічному та учнівському колективу Мишковицької ЗОШ І-ІІІ ст.

Немає коментарів:

Дописати коментар