вівторок, 26 грудня 2017 р.

Завершився районний етап конкурсу «Вчитель року-2018».
У номінації «Фізична культура» змагалися вчитель фізичної культури НВК «Довжанківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Терлецький Віталій Михайлович та вчитель фізичної культури Байковецької ЗОШ І-ІІ ст. Касарда Руслан Степанович.
Напередодні фінальних випробувань  кваліфіковане журі оцінило опис власного досвіду та друковані праці претендентів. Беззаперечним лідером на цих етапах став Терлецький В.М.
Наступного дня всі з хвилюванням чекали конкурсного випробування «Урок». Саме під час цього завдання розкривається методичний хист вчителя. І конкурсанти не підвели. На їх уроках були і мультимедійні засоби, і музичний супровід, і нетрадиційне спортивне обладнання, використовувалися інноваційні та традиційні методи навчання. Але завдяки більшій щільності та оптимальному форм організації рухової активності учнів перемогу здобув Касарда Р.С.
Усе вирішив методичний практикум, який передбачав розкрити за визначений час організацію роботи з учнями з виконання фізичних вправ підготовчої частини уроку за обраною темою та написання міні-конспекту уроку.

У цих випробуваннях Терлецький В.М. повернув втрачені позиції та став переможцем районного етапу конкурсу «Вчитель року-2018» у номінації «Фізична культура»
.

Немає коментарів:

Дописати коментар