середу, 28 січня 2015 р.


         Спортивні ігри педагогічних  працівників
27 січня 2015 року на базі НВК «Дичківська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» проведено XІX Спортивні ігри педагогічних працівників району, присвячені воїнам АТО.
Під час відкриття змагань  учасники урочисто виконали Державний гімн та хвилиною мовчання вшанували героїв Небесної сотні і воїнів АТО, які полягли у боротьбі з російським агресором.
Із спортивним учительським святом педагогів вітали завідувач сектором молоді та спорту райдержадміністрації Заторський В.М., методист Тернопільського РМК Івасюк А.З., сільський  голова  с. Дичків  Гринишин П.О.,  директор  місцевого  навчального  закладу       Романюк А.Б.
У Спортивних іграх взяли участь 40 учителів фізичної культури, фізики, трудового навчання, предмету «Захист Вітчизни». Команди «Північ» та «Південь», сформовані з учителів фізичної культури,  а також команда учителів-предметників, кістяк якої складали вчителі фізики, змагалися у таких видах: міні-футбол, волейбол, баскетбол, настільний теніс.
Команда «Північ» у напруженій боротьбі перемогла у змаганнях з волейболу, баскетболу, настільного тенісу,  виборола І загальнокомандне  місце та була нагороджена грамотами і Кубком.  Команда «Південь» була непереможною у змаганнях з міні-футболу і здобула ІІ загальнокомандне місце.  Команда вчителів-предметників хоча і поступилася у спортивних змаганнях більш досвідченим та тренованим вчителям фізичної культури, проте прикрасила Спортивні ігри різдвяними колядками  та віншуваннями.    

Немає коментарів:

Дописати коментар