понеділок, 7 вересня 2015 р.



               Всеукраїнський олімпійський урок та 
                           олімпійський тиждень

Результат пошуку зображень за запитом "Фото Олімпійський урок"Всеукраїнський олімпійський урок проводиться з ініціативи Національного олімпійського комітету України та за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України щороку, напередодні Дня фізичної культури і спорту.
 Всеукраїнський олімпійський урок – це спортивно-виховний захід, який має різні види та форми і проводиться в загальноосвітніх навчальних закладах, позашкільних навчальних закладах, інших навчальних закладах.
Основна мета Всеукраїнського олімпійського уроку – навчання та виховання учнів під знаком ідей і принципів олімпізму, формування в них навичок і культури здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом.
Всеукраїнський олімпійський урок проводиться у вигляді: міні-турнірів, естафет, показових виступів вихованців спортивних шкіл та секцій, тренувань, які проводять спортсмени та тренери, вікторин, диспутів, конференцій, усних журналів, запитань – відповідей, зустрічей із видатними спортсменами, тренерами та діячами фізичної культури і спорту.
Олімпійський тиждень проводиться щорічно, у вересні, починаючи з Дня проведення Всеукраїнського олімпійського уроку.
Олімпійський урок та Олімпійський тиждень в Тернопільському районі планується провести 14 вересня 2015 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар